Inloopcentrum ’T Kruispunt

Inloopcentrum ’T Kruispunt

Parochie Maria Laetitia ziet zichzelf als een plek waar mensen elkaar, op kruispunten van het leven, als tochtgenoten ontmoeten. Inloopcentrum ‘t Kruispunt is zo’n plaats. Een plek waar je zomaar even binnen kunt lopen voor een gesprekje, voor een kopje koffie of om gewoon even tot jezelf te komen, waar je een luisterend oor vindt om te praten over dingen die je belangrijk vindt, waar je ook mensen uit je omgeving kunt treffen voor een gezellig samenzijn.

Inloopcentrum ‘t Kruispunt,

een vertrouwde omgeving, waar mensen elkaar respecteren en waarderen om wie ze zijn.

Inloopcentrum ‘t Kruispunt, niet alleen vaste bezoekers zijn welkom, maar ook (andere) dorpsbewoners, parochianen en elke toevallige passant, met welke achtergrond dan ook.

Vertrouwelijk gesprek

Inloopcentrum ‘t Kruispunt is een ontmoetingsplek en een plaats voor een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek als u daar behoefte aan hebt. In dit gesprek kunnen de begeleiders u met raad en daad terzijde staan en u meehelpen bij het oplossen van persoonlijke situaties. Ook kunnen zij u de weg wijzen naar andere instanties.

Koffieochtenden

Wilt u even een praatje maken, gezellig een kopje koffie of thee komen drinken of gewoon even een krantje te lezen? Loop gerust binnen op de koffieochtenden. Ook hier is ’de klant koning’, hetgeen betekent dat zoveel mogelijk wordt aangesloten bij wat u wilt.

Wanneer:

Op donderdagmorgen tussen 09.30 en 12.00 uur

Waar:

De ontmoetingsruimte van de Petrus en Pauluskerk, Kennedyplein 9 in Ulft (ingang via de witte deur).