Activiteiten

Activiteiten

Verdieping

Het Programma Geloofsverdieping is een uitnodiging aan eenieder binnen de Parochie Maria Laetitia om zijn of haar geloof te verdiepen. Iedereen die wil deelnemen aan de activiteiten rond geloofsverdieping is van harte welkom!


Ontmoeting en inspiratie

De oecumenische werkgroep Ontmoeting & Inspiratie Oude IJsselstreek organiseert bezinnings- en ontmoetingsbijeenkomsten.

Ontmoeting & Inspiratie is een samenwerkingsverband van Parochie Maria Laetitia, de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB en de Protestantse Kerken Varsseveld, Silvolde, Etten/Terborg/Ulft en Gendringen/Bontebrug.


Vorming en toerusting

De Interkerkelijke Commissie Vorming en Toerusting is een werkgroep vanuit de Protestantse Gemeente Doetinchem en de r.-k. parochie Maria Laetitia. Zij wil een podium bieden om de vragen over geloof, kerk en samenleving bespreekbaar te maken voor een breed publiek. Daartoe organiseert zij themabijeenkomsten en lezingen die zoveel mogelijk aansluiten op de vragen en problemen van deze tijd. De inleidingen willen informeren, de thema’s verhelderen, inspireren en uitnodigen tot gesprek.