Bidden en vieren in de Mariakapel van H. Martinuskerk Etten

Bidden en vieren in de Mariakapel van H. Martinuskerk Etten

Met ingang van 24 maart j.l. zijn alle kerkelijke vieringen, zowel in het weekend als door de week, niet langer openbaar. Deze regeling geldt tenminste t/m 31 mei (1e Pinksterdag). Vieringen zijn thuis te beluisteren via kerkomroep van de OLV kerk Doetinchem.

Iedere dinsdagavond wordt er om 19.00 uur door pastor Marcel Smits in onze Mariakapel eucharistie gevierd. Deze vieringen zijn ook niet openbaar en dus niet te bezoeken door parochianen maar wel te beluisteren via kerkomroep van de H. Martinuskerk Etten.

De Mariakapel is iedere dag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. U kunt hier een kaarsje aansteken bij Maria en in stilte bidden. 

Vanaf vrijdagmiddag 3 april om 13.30 uur is het mogelijk om gewijde palmtakjes op te halen in de Mariakapel. Dit kan uiteraard ook in de Goede Week tijdens de openingstijden van de Mariakapel.

Op Goede Vrijdag 10 april is de kerk tussen 14:30 uur en 16:00 uur geopend voor de Kruisverering. Het kruis staat centraal in de kerk en u kunt bloemen meenemen voor bij het kruis.

Via Facebook zal pastoor Hans Pauw ook regelmatig via een live-stream vieren in de OLV kerk. Als U parochie Maria Laetitia ‘liked’ krijgt u hiervan berichten op uw tijdlijn. Hier zullen ook belangrijke mededelingen van onze parochie en/of locatie gemeld worden.

We leven momenteel in een onzekere tijd en we beseffen dat er misschien mensen zijn die eenzaam zijn en behoefte hebben aan een luisterend oor. Kunnen wij u op de één of andere manier helpen laat het weten via 06-12678824 of stuur een mail naar rketten@mlparochie.nl. Wordt er niet gelijk opgenomen spreekt u dan de voicemail in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!