Kerstvieringen

Kerstvieringen

Vieringen rond Kerst in de Sint Martinuskerk te Gaanderen

Zaterdag 21 december 19.30 uur.  Kerstconcert met medewerking van het Gemengd Koor Augustinus-Martinus onder leiding van Ben Simmes en InterParochieel Koor (IPK) Etten onder leiding van Bart Rysavy.

Zondag 22 december van 14.00 tot 20.00 uur zijn er doorlopende voorstellingen op basis van de traditionele “Levende Kerststal” met prachtige liederen, verhalen en dans door de Musical Producties Gaanderen. Dit jaar zijn de voorstellingen: “Hoe Kerst?” waarin de drie koningen uit het verre Oosten u zullen meenemen naar de verschillende kersttaferelen en kunt u genieten van het traditionele kerstverhaal, knusjes samen met elkaar aan de kersttafel.

Dinsdag 24 december 17.00 uur Kerstavond Eucharistie- familieviering. Voorganger Pastor M. Smits, voor en door kinderen van de basisschool.  

Dinsdag 24 december 21.00 uur Kerstavond Kraomschudd’n in de St. Martinus Communieviering. Voorganger Diaken J. van Heugten en koor Liberate.

Woensdag 25 december 9.30 uur 1e Kerstdag, Hoogmis van Kerstmorgen. Eucharistieviering: Voorganger Pastoor H. Pauw en koor ‘t Gemengd koor In deze viering wordt de Missa Consolatrix Afflictorum gezongen. U wordt naar de kerk geroepen door de klanken van de Midwinterhoorn.

Woensdag 25 december 15.00 uur Kindje Wiegen. Een informeel bezoek aan de Kerststal voor de allerkleinsten. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Om 15.00 uur wordt op kindvriendelijke wijze het kerstverhaal verteld en worden er enkele kinderkerstliedjes gezongen.

Zaterdag 28 december 19.00 uur Oude jaar viering Eucharistieviering: Voorganger Pastoor H. Pauw en koor ‘t Gemengd koor. Na de viering kunt u elkaar een goede oudjaarsavond wensen en een gezegend 2020, onder het genot van een kopje koffie of thee met een oliebol.