Actie Kerstattentie 2020

Actie Kerstattentie 2020

In de Vreugdebode 2020 nr. 6 heeft u kunnen lezen dat de kerstpakkettenactie dit jaar wordt aangepast. Er is een oproep gedaan om geld in te zamelen. Op dit moment is er al ruim € 1.500,00 ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Een mooi begin van deze actie, maar we zijn er nog niet.

Uw giften blijven welkom op IBAN nr. NL54 RABO 0159 066085

 t.n.v. PCI Maria Laetitia, inzake kerstattentie 2020

We hebben dit jaar samenwerking gezocht met o.a. Stichting Mini Manna Ulft-Doetinchem; Voedselbank Doetinchem; Protestantse Gemeente Doetinchem.

Deze samenwerking maakt het mogelijk om een mooi cadeaupakket te maken voor ruim 500 gezinnen en alleenstaanden in de Gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek.

Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken binnen alle locaties van Parochie Maria Laetitia, dus ook In Azewijn en Dinxperlo.

Al deze organisaties hebben op eigen wijze hart voor mensen die te maken hebben met armoede en/of financiële noden. Ons motto is: omzien naar elkaar!

Deze attentie is een blijk van aandacht en ondersteuning. Een extraatje in de dure decembermaand, aan het einde van een bijzonder jaar.

We rekening op uw steun!

Namens de voorbereidingsgroep kerstattentie-2020

Martin Liefrink en diaken Cor Peters