Koor Liberate en Jeugdorkest SBOG: Zoeken naar een Stille Nacht

Koor Liberate en Jeugdorkest SBOG: Zoeken naar een Stille Nacht

Concert Liberate en Jeugdorkest SBOG

Op vrijdagavond 15 december staat er iets heel mooi te gebeuren in de Sint Martinuskerk in Gaanderen. Koor Liberate en het Jeugdorkest van SBOG laten afzonderlijk en samen horen wat zij aan geweldige klanken kunnen produceren.

Samen gaan koor en orkest op zoek naar Stille Nachten.

Een gast uit de Terborgse stad, Mariet Jansen – van Kesteren, is aanwezig als meestervertelster.
En er komt een gast uit het Spaanse land: Eduardo Villarroel Mera.
Eduardo is een Spaanse Klarinettist die drie jaar geleden naar Nederland kwam voor zijn Master Klassieke Muziek. Op dit moment speelt hij in verschillende projecten en orkesten in Nederland en België, zo heeft hij samengewerkt met het Nationaal Opera en het Concertgebouworkest.

In het opleidingsorkest van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen (SBOG) spelen maar liefst veertien gevorderde jonge musici. o.l.v. Dorien Jansen – Venneboer.

Het organiserende Koor Liberate zal uiteraard ook zelf van zich laten horen en presenteert voor dit concert een aantal nieuw ingestudeerde werken. Dirigent Harry Thissen smeedt het allemaal samen tot een gevoelig geheel.


Het allerbelangrijkste is wel dat mensen elkaar kunnen treffen in een ontspannen en warme muzikale sfeer om van daaruit op de één of andere manier op zoek te gaan en een weg te vinden naar een fijne stille en vredevolle nacht.

De aanvang is 19.30 uur en de entree is gratis.
In de pauze is er koffie, thee of ranja, voor de prijs van €2,00.

Een fijne avond gewenst en een mooie en vredevolle Kersttijd.