Nieuw onderkomen Geloofsgemeenschap H. Georgius Terborg

Nieuw onderkomen Geloofsgemeenschap H. Georgius Terborg

In de Vreugdebode hebben wij eerder al aangekondigd dat ons secretariaat zou gaan verhuizen van het Jorishuis naar “De Huiskamer”, verderop in de Hoofdstraat, nummer 39.

Die verhuizing is nu een feit!

Het was een flinke klus, maar toch nog redelijk snel gebeurd. Wij hebben een nieuw onderkomen.

In De Huiskamer zullen vanaf oktober verschillende Terborgse activiteiten plaatsvinden. Ook alle activiteiten voor onze geloofsgemeenschap vinden daar vanaf nu plaats. Denk aan vergaderingen, de Kerstpakkettenactie, Kledinginzameling, de Bijbelgroep, het klaarmaken voor verspreiding van de Vreugdebode en alle activiteiten rondom de Actie Kerkbalans. Ook onze Ontmoetingsbijeenkomsten kunnen wij daar – zo gauw de regelgeving dat weer toelaat – in de toekomst organiseren.

Voor ons secretariaat is er in De Huiskamer een afgesloten ruimte en er zijn afspraken gemaakt over het gebruik van de grotere ruimte. Zo staat de gehele Huiskamer iedere woensdagochtend exclusief voor ons ter beschikking. Op woensdagochtenden staat de deur open en kunt u dus een kijkje komen nemen.  Van harte uitgenodigd! De koffie staat klaar in De Huiskamer aan de Hoofdstraat 39.

Zoals in de vorige Vreugdebode aangegeven: bij de verkoop van de kerk is afgesproken dat onze Mariakapel in tact en open zou blijven. Behalve op zondag kunt u de kapel dagelijks bezoeken voor wat rust, een gebed en het opsteken van een kaarsje. Er worden dagelijks 5 tot 10 kaarsjes opgestoken en het doet ons goed dat we in een behoefte kunnen voorzien. Ook – of misschien juist – in deze moeilijke tijden.

Omdat een officiële opening van ons nieuwe onderkomen op dit moment niet mogelijk is, nodigen wij u op deze manier van harte uit om op woensdagochtend een kopje koffie of thee te komen drinken In De Huiskamer.

Wij verwelkomen u graag.

Geloofsgemeenschap Heilige Georgius Terborg

Werkgroep Nieuw Begin : Annet, Els, Antoon, Fred, Henk en Jos

Secretariaat: Irene en Annie