Caritas Kerspakkettenactie

Caritas Kerspakkettenactie

Caritas Kerspakkettenactie van start

Op 12 en 13 december vindt de jaarlijks inzameling plaats van levensmiddelen voor de kerstpakketteactie van Caritas (PCI) Parochie Maria Laetitia. Veel vrijwilligers stellen daarvan pakketten samen.  Deze worden bezorgd bij mensen die van een beperkt inkomen moet rondkomen. Adressen voor zover die bij Caritas bekend zijn.
Armoede is voor veel mensen ook in onze gemeentes een reden om niet volwaardig mee te kunnen doen in de samenleving. Een grote groep inwoners leeft onder de armoedegrens, vaak is dat langdurig waarvan dikwijls kinderen de dupe zijn.

Omzien naar de medemens in nood is een van de missies van de katholieke kerk in de samenleving. In alle RK-kerken in de regio Doetinchem en Ulft kunt u op 12 december tussen 16 en 18 uur uw goederen brengen.

U kunt voor dit doel op 11 en 12 december boodschappen doen bij JUMBO Ulft en Dinxperlo. Uw (extra) inkopen kunt u bij de vrijwilligers van Caritas in de winkel achterlaten. In 2018 zijn er ruim 400 pakketten gevuld en afgeleverd! Graag rekenen ook dit jaar weer op uw medewerking zodat weer veel mensen een extraatje kunnen ontvangen rond de feestelijke dagen in de decembermaand.

Pastoor Vernooijstraat 7, 7071 BR  ULFT

Diaken Jan van Heugten, T. 06-45155929

E. j.vanheugten@mlparochie.nl