Bert Lamers

Bert Lamers

Ik ben geboren in 1952 en opgegroeid op boerderij  “de Scholvert” in de Ossenwaard op het Gelders Eiland tussen Lobith en Elten, in een groot katholiek gezin met 6 broers en een zus waar ik het blijde- en rijke roomse leven volop heb meegekregen en beleefd.

Op advies van vader ben ik als timmerman begonnen en via de leerling-gezel-meester opleiding heb ik mij verder ontwikkeld door avondstudie naar mijn architectentitel in 1990.

Ik ben in 1975 getrouwd met Marjan en we hebben 2 prachtige dochters (mijn mooiste ontwerpen). Zij zijn ook getrouwd. We zijn trotse grootouders van inmiddels 4 kleinkinderen.

Eind 2017 heb ik mijn architectenbureau “Duoplan Doetinchem Architecten” overgedragen, die nu zijn vestiging heeft in de voormalige bibliotheek te weten “de Steck” in Doetinchem. Daar waar ik gelukkig nog regelmatig kom en ik betrokken blijf bij nieuwe ontwikkelingen in de bouw.

Nu genieten Marjan en ik na ons werkzame leven van zo’n kleine 50 jaar van ons pensioen. We kunnen nu meer betekenen en genieten van onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Dus ook meer tijd voor gemeenschap en onze parochie.

Zo zal ik niet alleen als lector binnen onze parochie gaan fungeren, wat ik overigens al vele jaren met plezier mag doen, maar nu ook als bestuurslid.

Ik zal mij gaan inzetten en mijn bijdrage gaan leveren zoals reeds is uitgestippeld in het beleidsplan 2018-2021 “Met geloof de toekomst in”. Dit met een enthousiaste en positieve instelling.

Ik kom tenslotte uit een positief en optimistisch nest, waarbij ons “de blijde boodschap” met de paplepel is ingegeven en hoop dit aan onze volgende generatie weer mee te geven.

Bert Lamers, mei 2019

Bestuurslid
Ruud Engelaar
Penningmeester
Thijs Kemperman