Weekenden 9-10 en 16-17 november

Weekenden 9-10 en 16-17 november

Rectificatie bericht in de Gelderlander van 9 november.

Vanavond (zaterdag 9 nov.) is er een Communieviering in de St. Martinuskerk, aanvang 19.00 uur. Deze viering staat in het teken van Sint Maarten en Mantelzorg. Het koor de Görgelpiepen onder leiding van Frank Knikkink verzorgt de zang. Na de viering is er koffie en thee en kunt u gezellig even napraten en eventueel ervaringen op gebied van Mantelzorg met elkaar delen.

Volgend weekend – 16 en 17 november – worden de nieuwe opbaarruimte achter in de kerk en de kunsthistorische kerkstukken uit de voormalige Georgiuskerk in Terborg ingezegend. Zaterdag 16 nov. is er om 19.00 uur een Eucharistieviering. Celebrant is Pastoor Hans Pauw die aansluitend aan de Eucharistieviering de opbaarkapel en retabelen zal inwijden. De zang in deze viering wordt verzorgd door koor Liberate onder leiding van Jan Schatorjé.

Ook zondag 17 november kunnen belangstellenden de opbaarruimte en retabelen bekijken. De kerk is dan open van 10.00 tot 12.00 uur. Er zijn vrijwilligers aanwezig die u gastvrij ontvangen en graag uitleg geven. U bent van harte welkom.